De website www.buitenzonwering-info.be maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Bespaartips

Zonneschermen zijn een kostbare aanschaf. Je hoopt dan ook dat je er een behoorlijk aantal jaren mee zal gaan doen. Omdat wij een spaarzaam volkje zijn wat niet graag teveel geld uitgeeft voor zonwering hebben we een aantal bespaartips voor je op een rijtje gezet.

  • Kijk en vergelijk. Wanneer je zonneschermen gaat kopen is het goed om eerst goed rond te kijken. Iedere leverancier op het internet zal roepen dat hij de goedkoopste is. Het is verstandig om eerst te kijken en te vergelijken. Je kan bij veel webwinkels de maten van jouw ramen en jouw wensen voor zonneschermen invoeren. Het is dan verstandig om een aantal sites en leveranciers met elkaar te vergelijken. Het totale bedrag onderaan de streep wil nogal uiteen lopen. Je kan zomaar honderden euro’s minder betalen bij een concurrent.
  • Vraag offertes op. Je kan altijd offertes opvragen voor zonwering. Dit doe je online. Op die manier krijg je van een aantal lokale leveranciers van zonneschermen offertes voor jouw situatie. Die kan je met elkaar vergelijken. Leveranciers zullen altijd proberen de opdracht binnen te halen wat in jouw voordeel werkt.
  • Bespaar op de opties. Besparen op een zonnescherm is heel gemakkelijk. Vaak wordt de prijs omhoog gedreven door extra opties die je mee bestelt. Kijk in dit geval naar wat je echt nodig hebt. Koop je meerdere zonneschermen die met een zwengel worden bediend, kijk dan of je per zonnescherm een eigen zwengel wil hebben. Je kan er ook voor kiezen om één zwengel te kopen waarmee je meerdere zonneschermen opent en sluit.
    Welke bekleding kies je. De prijs van zonwering wordt ook bepaald door de bekleding die ervoor gebruikt wordt. Een bekleding kan in een effen kleur worden geleverd of in een patroon. Vaak zijn de effen kleuren een stuk goedkoper dan de patronen. Bedenk je goed welke bekleding je wil. Het kan een prijsverschil van honderden euro’s opleveren.
  • Bespaar niet op de kwaliteit. Besparen is natuurlijk mooi, maar er is één zaak waar je niet op moet beknibbelen; de kwaliteit. Een zonnescherm moet namelijk stevig zijn en je wil er jaren mee doen. Koop je een kassakoopje wat na een jaar of wat aan flarden hangt dan zal je een nieuw zonnescherm moeten aanschaffen wat op den duur veel kostbaarder is. Besparen is dus goed, maar doe het niet op de kwaliteit.

Kosten voor jouw project weten?

Benader dan zonweringbedrijven en vergelijk het aanbod. Door de prijzen van aanbieders naast elkaar te leggen kun je besparen op de kosten die je moet maken. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!