De website www.buitenzonwering-info.be maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Zonwering opties

Zonwering kopen is een dure aanschaf. Wanneer jij dit gaat doen wil je er dan ook het uiterste gebruiksgemak van hebben. Tegenwoordig hebben veel leveranciers de mogelijkheid van extra opties om jou extra gebruiksgemak te geven. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  • Stormvaste armen. Een zonnescherm is mooi maar ook redelijk kwetsbaar. De wind kan tijdens een zomerse dag opeens genadeloos hard gaan waaien waardoor er onherstelbare schade aan je zonnescherm kan worden aangebracht. De reden is heel simpel. De armen van een zonnescherm, en dan vooral van een knikarm-scherm, zijn er niet op berekend om deze windkracht op te vangen. Gevolg is dat jouw mooie zonnescherm ontwricht raakt wanneer het nog uitgerold is wanneer het begint te waaien. Met stormvaste armen is dit probleem opgelost. De prijs van stormvaste armen hangt af van de breedte van je zonnescherm.
  • Een combinatie met horren. Ga je zonwering kopen, dan doe je dit om met meer plezier binnen of buiten te kunnen zitten. Ongedierte is echter iets wat het plezier in de zomer behoorlijk kan bederven. Je kan vragen of de zonweringsleverancier ook horren levert. Deze kunnen gelijk worden ingemeten wanneer de zonwering wordt ingemeten en gelijk worden geleverd met de zonwering samen.
  • Verlichting in je zonnescherm. Veel mensen met een zonnescherm hadden in een latere fase toch een overkapping gewenst. De reden hiervan is dat ze hier ook onder kunnen zitten wanneer het donker wordt. Bovendien kan je in een overkapping een verlichting laten inbouwen. Het is om deze reden dat producenten van zonneschermen tegenwoordig met verlichting in het zonnescherm komen als extra optie. Op die manier heb je de hele dag en avond profijt van je zonnescherm
  • Waterdichte stof. Een andere reden waarom mensen kiezen voor een overkapping is omdat ze dan droog kunnen zitten tijdens een regenbui. Wanneer je kiest voor een waterdichte bekleding bij je zonnescherm kan je droog blijven zitten tijdens een regenbui. Een zonnescherm is in dat geval de inrolbare versie van een overkapping. Je hebt er het hele jaar door plezier van want je zit het hele jaar door droog.
  • Bediening met een app. Een elektrisch bedienbaar zonnescherm kan je op meerdere manieren aansturen. De nieuwste methode is de app op de smartphone. Je kan op die manier op afstand jouw zonnescherm laten openen of sluiten.

Kosten voor jouw project weten?

Benader dan zonweringbedrijven en vergelijk het aanbod. Door de prijzen van aanbieders naast elkaar te leggen kun je besparen op de kosten die je moet maken. Deze service is gratis en komt zonder verplichtingen!